Resultaten voor escape room amsterdam centrum

escape room amsterdam centrum

De beste escape room in het centrum van Amsterdam.
Sherlocked Escape Experience. The Architect is een real life spel in het hart van Amsterdam welke je met een groep vrienden of collega's' kunt spelen in een tijdspanne van 60 minuten. Tijdens dat uur bent u opgesloten in een historische kamer en krijgen jullie de uitdaging om je hier uit te Sherlocken met behulp van jullie collectieve intelligentie en creativiteit. Slechts 40% van de groepen is er in geslaagd om elk geheim te ontrafelen en te ontsnappen. Denk je dat je hebt wat nodig is? Lees ons verhaal of boek je spel nu! Aantal spelers: 2 tot 6. Prijs: 119 139 per spel. Beste Escape Game. Sherlocked kreeg nationale bekendheid nadat ze bij DWDD De Wereld Draait Door te gast waren. Ze zijn geroemd om de creatieve benadering en uitstekende uitwerking van het verhaal en de bijbehorende raadsels in de escape room.
bietensap drinken
Xitroom Escape Game Escape rooms.
En toch gratis parkeren voor de deur! Xitroom Amsterdam In hartje centrum! 3 toprated Escaperooms. Groepsarrangementen tot 56 personen! Op 500 meter loopafstand van Amsterdam Centraal! Parkeergarage tegenover: 12 / 24u! Perfect voor teamuitjes of grote groepen. Goed bereikbaar zowel in Amsterdam als Eindhoven! Geschikt voor grote groepen tot wel 54 70 personen! Uit te breiden met diverse combideals! Wat is een Escape Room?
goochelaar
De 10 beste escapespellen in Amsterdam TripAdvisor.
82 van 119 Recreatie en spellen in Amsterdam. Komt overeen: Escapespellen. Escape Room Laboratory of men. 91 van 119 Recreatie en spellen in Amsterdam. Komt overeen: Escapespellen. Red Light District Escape Room. 92 van 119 Recreatie en spellen in Amsterdam.
Return on investment
Zombie Escape Room Amsterdam.
Zeker een aanrader om met een groepje slimmerikken te doen. Vond het leuk dat de escape room uit meerdere kamers bestaat, dit zorgt ervoor dat je meer het gevoel hebt dat je iets bereikt zonder dat je meteen klaar bent. Goed opgezet en prettig dicht bij het centrum. Terrance van Dyck. Zombie Escape Amsterdam is een zeer spannende ervaring.
wasmachine
Dit zijn de beste escape rooms van Amsterdam. Dit zijn de beste escape rooms van Amsterdam.
Waarschijnlijk de meest bekende en daarom ook de meest populaire escape room van Amsterdam. Sherlocked is centraal gelegen in het centrum van Amsterdam onder de Beurs van Berlage en heeft een klassieke kamer waarin je een geheim rondom de architect H.P.
Room Escape Amsterdam Teambuilding v.a. 69, 2 2000 personen.
Room Escape op jullie locatie. Naast de vaste room escape die Room Escape Amsterdam heeft, en waar u van harte welkom bent, is er nu ook de mogelijkheid om een escape-spel op uw locatie te spelen. We hebben momenteel 3 verschillende spelconcepten, Room Escape Challenge, Room Escape Tenten en de City Escape Game.
Escape Room Amsterdam Red Light District Escape Room. Escape Room Amsterdam Red Light District Escape Room.
Voor enkele strafpunten kun je tijdelijk ontsnappen. De variatie op het Escape Room thema vindt plaats in het centrum van Amsterdam, op twee minuten lopen van het Centraal Station. Tijdens de escape krijg je een 3-gangen keuze menu geserveerd maar dat is dan ook de enige keuze die jullie hebben.
The nr. 1 Escape Room in Amsterdam Sherlocked.
We now suspect that one the last remaining traces of the Society may be hidden inside this newly discovered room, and this is where we call upon your most immediate help. NB: The Architect in Rotterdam and Amsterdam are the same experience. Back to description. Please wait while the booking calendar is loading. Whats the difference between the experiences? The Architect is an escape room based experience with a playing time of 60 minutes.
Escape Rooms in Amsterdam Escape Room Overzicht.
Cijfer: 8.9 uit 14 reviews. Escape Room Kids. Aantal kamers: 4 max 4 p/kamer Capaciteit: 2 16 spelers Minimale leeftijd: 8. De meeste escape rooms in Nederland zijn niet bedoeld voor kinderen: de minimumleeftijd is vaak 16 of 12 met een. Escape World Waterlooplein. Aantal kamers: 4 max 10 p/kamer Capaciteit: 2 20 spelers Minimale leeftijd: 11. Escape World Waterlooplein is de derde locatie van Escape World. Op deze toplocatie in het centrum van Amsterdam zullen uiteindelijk.
Beste escaperooms in Amsterdam I amsterdam.
Of zijn jullie in staat om als verzetsstrijder tijdens de Tweede Wereldoorlog een geheime boodschap te verzenden naar de Engelse verzetsgroep zonder dat de Duitsers het merken? Ga de uitdaging aan in Room Escape Amsterdam! Kies één van de vier kamers en waan je in een geheel onbekende situatie. Room Escape Amsterdam, Tom Schreurweg 8.

Contacteer ons

escape room laurierstraat amsterdam
escape room berlage amsterdam
escape room amsterdam red light
time trip amsterdam escape room
escape room amsterdam west
escape room amsterdam prins hendrikkade
escape room gevangenis amsterdam
escape room wallen amsterdam
escape room amsterdam centrum
escape room amsterdam tripadvisor
escape room beurs van berlage amsterdam