Zoeken naar escape room grote groep amsterdam

escape room grote groep amsterdam

Escape Room Amsterdam Red Light District Escape Room. Escape Room Amsterdam Red Light District Escape Room.
Groepsfoto wordt opgestuurd. BOEK NU EEN ESCAPE ROOM OF ESCAPE AMSTERDAM SMARTPHONE GAME. Boek de Escape Room Amsterdam. Door onze locatie, aan de rand van De Wallen in Amsterdam, is het mogelijk om met een grote groep ons te bezoeken en de Escape Rooms mee te maken.
taxi
The Great Escape Amsterdam: Escape room citygame Puur Amsterdam.
Het is een perfect alternatief als je met een grote groep een soort escape room wilt spelen. De organisatie is goed en het is ook leuk dat het spel zich in het centrum lees de Wallen van Amsterdam afspeelt. We hebben het spel met 3 teams van 9.
buddha to buddha ring
Escape room spel Amsterdam Escape Factory.
Een escape room spel in Amsterdam is geschikt voor diverse groepen. Grote groepen tot wel 150 personen kunnen ook prima bij ons terecht! Escape room spel Amsterdam: voor beginners en gevorderden. Wij bieden een escape room spel in Amsterdam aan voor zowel beginners als gevorderden.
glasfolie zwart
Escape room voor grote groep Bekijk onze arrangementen.
We denken graag met je mee over de mogelijkheden voor het spelen van een escape room met een grote groep. Je kunt bijvoorbeeld een escape room doen voor een feestje en afsluiten met een hapje en een drankje. Of vergader in onze vergaderruimte en speel daarna met je team een escape room. In onze lounge kun je gezellig zitten en napraten. Bestel fris, koffie, thee of een biertje en pak zelf een snackje erbij. We hebben escape room arrangementen voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiefeest en kinderfeestje. Hieronder zie je wat er mogelijk is. Maar wil je het net iets anders? Neem dan contact met ons op. Want er is nog veel meer mogelijk dan we op onderstaande pagina's' hebben beschreven. Escape room voor bedrijven. Escape room voor vrijgezellenfeest. Escape room voor familie. Escape room voor kinderfeestje. Vraag een offerte aan. Vraag offerte aan. Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.: Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken. 1014 AK Amsterdam.
dopper drinkfles
Escape Rooms in Amsterdam Escape Room Overzicht.
Indien je met een grotere groep wilt spelen kun. Laboratory of Men Amsterdam. Aantal kamers: 1 Capaciteit: 2 5 spelers Minimale leeftijd: 16. De Escape Room speelt zich af in een laboratorium en is een combinatie van ontsnappen en een dansvoorstelling. Room Escape Amsterdam.
Escaperoom Friesland
Beste escaperooms in Amsterdam I amsterdam.
Ga op zoek naar de onderzeeër voordat hij in verkeerde handen valt en laat je meevoeren naar de grote diepten van de Noord-Pacifische Oceaan. Locked.Amsterdam, Nieuwe Hemweg 8. Bekijk hier een overzicht van de escaperooms in Amsterdam of ga naar de culturele agenda van Amsterdam voor meer leuke uitjes! amsterdam top 10. het beste van amsterdam: zien en doen. Deel dit artikel. Escape World Amsterdam. Van Diemenkade 242. 1013 CR AMSTERDAM. Houd je écht van een uitdaging, dan moet je naar Escape World Amsterdam. De verschillende escaperooms zijn zeker geen kinderspel. 1011 TM AMSTERDAM. Matilda's' dromen zijn altijd leuk en vrolijk, maar deze keer ging er wat mis. Duizenden fantasieën, puzzels en illusies zijn door. Arcade Invasion Escape Room. 1011 TM AMSTERDAM. In Arcade Invasion banen spelers zich een weg door een levensecht pixel landschap, om uiteindelijk met een 8-bit lasergeweer echte. Familie-uitje bij Questomatica escaperooms. 1011 TM AMSTERDAM. Een escaperoom is een geweldig familie uitje! Questomatica escaperooms zijn ontworpen voor een groep van volwassenen, maar kindere.
Escape City Escape Room Amsterdam voor grote groepen.
Escape City Escape Room Amsterdam voor grote groepen. Prijs vanaf 2450, p.p. Hoe goed werkt uw team samen onder druk? Welke teamgenoot wordt onder druk een echte leider? Dat merkt u snel genoeg tijdens Escape City. Dit is het bekende spel Escape Room in de vorm van een uniek stadsspel in Amsterdam. Hoe werkt Escape Room Amsterdam?
Personeelsuitjes met EscapeRoom.
Escape Dinner Room Nieuw en beproefd dinerspel. Een volledig nieuw speldiner gebaseerd op het concept van EscapeRoom en geschikt voor groepen v/a 20 personen! Een tafel-dinerspel vol raadsels en uitdagingen. 20 350 personen. Bekijk uitje Bewaar uitje Escape City Escape Game voor grote groepen. Speel het bekende spel EscapeRoom nu als uniek stadsspel. Speciaal voor groepen groter dan 20 personen. Strijdend in teams is er maar één weg naar buiten. 20 300 personen. Bekijk uitje Bewaar uitje Escaperoom op jouw locatie; The Lab! Bij deze spectaculaire activiteit probeer je als groep binnen een uur te ontsnappen uit de geprepareerde escaperooms.
Bedrijfsuitje of grote groep naar Escape Rooms Escape Room Reviews.
Met een bedrijfsuitje of grote groep naar een Escape Room? Wil je met een grote groep of als bedrijfsuitje naar een Escape Room? Dat kan soms lastig zijn, omdat Escape Rooms vaak maar gemaakt zijn voor ongeveer 8 mensen tegelijk. Hieronder vind je een overzicht van locaties waar meerdere Escape Rooms zijn, zo kunnen twee of meer groepen tegelijk bezig zijn in meerdere Escape Rooms. Naam Stad Aantal Kamers Max. Escape Room XL. Lets Escape Enschede. Escape Las Vegas. Escape Room Alkmaar. Toffe Dag Venlo. Real Escape Room. Escape Room Twente. Escape Room Uden. Escape room 076. Escape Boot Nijmegen. Original Tours Amsterdam.
Escape Room Grote Groepen teambuilding op de locatie van uw keuze.
Bent u op zoek naar Escape Room Grote Groepen dan hoeft u niet verder te zoeken, bij Room Escape Amsterdam kunt u terecht met groepen tot wel 2000 personen. Room Escape Amsterdam heeft 4 eigen Escape Room kamers Quarantaine, Room 8, The Bunker en Vietnamese Victim. Elke ronde kunnen 7 deelnemers per Escape Room tegelijk spelen. Hierdoor kunnen wij 28 deelnemers tegelijk laten deelnemen. Voor grote groepen hebben wij een mooie ruimte waar ook voor de wachtende personen iets te doen is, zoals darten, tafelvoetbal of sjoelen. Daarnaast is het mogelijk om een workshop, tablet game of andere activiteit aan te bieden voor de wachtende groep.

Contacteer ons

escape room amsterdam wallen
escape room amsterdam groupon
escape room amsterdam zuid
escape room grote groep amsterdam
save amsterdam escape room
groupon escape room amsterdam
escape room save amsterdam
escape room zombie amsterdam
escape room amsterdam zombie
safe amsterdam escape room