Meer resultaten voor escape room amsterdam 8 personen

escape room amsterdam 8 personen

De 10 beste escapespellen in Amsterdam TripAdvisor.
Escape Room Questomatica, Amsterdam. 3 van 116 Recreatie en spellen in Amsterdam. Komt overeen: Escapespellen. Room of Riddles. 4 van 116 Recreatie en spellen in Amsterdam. Komt overeen: Escapespellen. 5 van 116 Recreatie en spellen in Amsterdam. Komt overeen: Escapespellen. 8 van 116 Recreatie en spellen in Amsterdam.
rode bietensap bloeddruk
Fotostudio Escape Room in Amsterdam Nederland escapetalk.nl.
Fotostudio Escape Room. Fotostudio Escape Room bij Escape Room Amsterdam, Amsterdam Bij Escape Room Amsterdam in Amsterdam. Login of registreer om kamers toe te voegen aan je gespeeld of wishlist lijsten. Tijdslimiet 60 minuten. Minimale leeftijd 18 jaar. Aantal spelers Minimaal: 1. Aantal bezoekers dat deze kamer heeft gespeeld 1. Oudezijds Armsteeg 24, 1012 GP, Amsterdam NL. Route via Google Maps. Over deze kamer. Een fotostudio op de rand van de Wallen. Wat voor fotos worden hier gemaakt? Nadat de deur in het slot valt heb je het idee dat je aanwezigheid in de fotostudio niet op prijs wordt gesteld. Dat hier geen pasfotos worden gemaakt is wel duidelijk, maar wat voor fotos dan wel? Durf jij je te laten opsluiten in de fotostudio? Boek dan nu meteen jouw timeslot en probeer te ontsnappen. Dag 1 persoon 2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen 7 personen 8 personen 9 personen 10 personen.
wateroverlast den haag
Escaperoom Amsterdam Escape Factory Groupon.
Het Grote Merken Evenement Grote Merken in Elektronica Grote merken in huis en tuin Grote merken in mode en beauty Grote merken in het huishouden. Escaperoom naar keuze incl. bittergarnituur voor 2-6 personen bij Escape Factory in Amsterdam. Escape Factory Amsterdam.
certification
Beste escaperooms in Amsterdam I amsterdam.
Escape World Amsterdam, Van Diemenstraat 242. Behoor jij tot de 81% van de mensen die binnen 60 minuten uit de werkkamer van de geheimzinnige Professor X bij Xitroom ontkomt? In de kamer die vol staat met merkwaardige curiosa en kostbare kunst, probeer je de verborgen aantekeningen en cryptische raadsels te ontcijferen waarmee je je vrijheid kunt terugverdienen. Vanaf april kun je ook terecht in Crack the Safe, waarin je met thinking outside the box heel ver schijnt te komen. Xitroom, Prins Hendrikkade 135. Room of Riddles. Bij de allereerste escaperoom die onze stad rijk is, kun je met een groep tot twaalf personen raadsels oplossen en hilarische, uitdagende taken uitvoeren in The Travellers Suite of The Birdcage.
portugese tegel
Escape room Amsterdam met 10% korting. Durf jij Room Escape?
Speel het populaire spel Room Escape met je vrienden, familie of collega's' bij Room Escape Amsterdam! Het speelt zich allemaal af op een hele bijzondere locatie; een historische munitieopslag in Amsterdam West. Je stapt met maximaal zeven personen een kamer in, de deur gaat op slot en de tijd gaat in!
Home Escape Factory.
Naar escape kamer in Amsterdam met grote of kleine groep. Iedere escape room bij ons kan gespeeld worden door zowel grote als kleine groepen, bijvoorbeeld als onderdeel van een familiedag of bedrijfsuitje. Het is mogelijk om tot wel 150 personen te reserveren.
Escape Room Amsterdam Vrijgezellenfeest Amsterdam. Escape Room Amsterdam Vrijgezellenfeest Amsterdam.
Onze speciaal gecreëerde Red Light Escape Room is ongekend spannend! Bent u in een grotere groep dan 25 personen en een van de arrangementen is niet iets voor u? Dan is wellicht de Escape Amsterdam Smartphone spe l iets voor jullie?
Escape Room Amsterdam Wallen Amsterdam. Escape Room Amsterdam Wallen Amsterdam.
Welk team krijgt het voor elkaar om de Escape Room Amsterdam veilig en als team te verlaten? Wij van Original Tours Events Amsterdam zijn heel benieuwd. Een spannende, hilarische en perfecte teambuilding voor ieder gezelschap! Wie weet komen jullie als groep wel in de Highscore lijst met de snelste tijd te staan! Onze Escape Room is ook perfect te combineren voor de totale wallen ervaring, bekijk de mogelijkheden hieronder beschreven bij tips! 2 t/m 7 personen 120, totaal incl. 8 t/m 12 personen 1650, p.p.
Escape Room Amsterdam Original Tours Activities Amsterdam. Escape Room Amsterdam Original Tours Activities Amsterdam.
kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken. Gebruik van speciaal ontwikkelde Red Light District Escape Room Amsterdam. Boekingen op gewenste dag en tijdstip. Groepsfoto wordt opgestuurd. Escape Room Combinaties.: Escape Room Wallen Tour. 1 t/m 7 personen: 220, totaal incl. 8 t/m 14 personen: 2950, p.p.
Escape World Home.
Escape World biedt verschillende live escape game avonturen aan in verschillende steden in Nederland. Laat je samen 60 minuten opsluiten in een escape room waar je even kunt ontsnappen aan alle dagelijkse werkelijkheid. Beleef één van de leukste uitjes ooit in een kamer vol met bloedstollende puzzels en special effects waar je naadloos moet samenwerken om te kunnen ontsnappen. Valt er iets te vieren? Voor een teamuitje, verjaardag of een vrijgezellenfeest zijn onze locaties zeer geschikt en kunnen wij de ervaring extra speciaal maken. Boek één van onze speciale arrangementen erbij en wij zorgen voor een persoonlijke ervaring en hapjes en drankjes! Momenteel hebben wij twee locaties in Amsterdam, één locatie in Hoofddorp en één locatie in Zoetermeer.
Questomatica de leukste escape room van Amsterdam.
Bestel het leukste cadeau. Questomatica de beste escape room spel experience in Amsterdam leuk ervaring van Nederland teambuilding. Bestel het leukste cadeau. Reserveer Arcade Invasion kamer. Reserveer Wake Up! Ooit in een escape room geweest zonder cijfer sloten? Questomatica ervaringen in Amsterdam zijn geweldige spel activiteiten voor zowel beginners als gevorderde groepen.

Contacteer ons

escape room amsterdam sherlocked
escape room amsterdam kinderfeestje
escape room amsterdam 8 personen
horror escape room amsterdam
escape room amsterdam 7 personen
leukste escape room amsterdam
escape room amsterdam kinderen
escape room amsterdam korting
zombie escape room amsterdam
escape room amsterdam oost