Zoeken naar escape room amsterdam korting

escape room amsterdam korting

Vijf voordelige escape rooms in Nederland Escape Rooms Nederland.
In de stad Amsterdam zijn maar liefst 11 escape rooms en van al die escape rooms is Save Amsterdam aan de Cornelis van Alkemadestraat is de voordeligste van allemaal. De prijs van je escape room bezoek hangt af van welke dag je komt: van maandag tot donderdag en zondag betaal 2 euro minder dan op vrijdag en zaterdag. Met hoe meer mensen je komt maximaal zeven personen, hoe minder je betaalt: als je op bijvoorbeeld zondag met zeven mensen gaat spelen, betaal je maar 14 euro per persoon en dat is flink goedkoper dan bij andere escape rooms in de hoofdstad. ExitGame in Rotterdam. In Rotterdam zijn meerdere escape rooms en ExitGame Rotterdam is de goedkoopste optie: je krijgt namelijk korting als je met meerdere teams speelt en ook hier geldt: hoe groter het team, hoe hoger de korting.
Taxi Utrecht
TimeTrip Tot 52% Amsterdam, NOORD-HOLLAND Groupon.
TimeTrip heeft twee escaperooms, één met een Middeleeuws thema en één met een junglesetting. Bij allebei krijg je 60 minuten de tijd om alle raadsels en puzzels op te lossen zodat je uit de kamer kan ontsnappen. Je vindt Time Trip midden in de Jordaan, centraal gelegen in Amsterdam, en je kan 7 dagen in de week bij ze terecht voor het betere puzzelwerk. In en om Amsterdam.
glasfolies
Middeleeuwse Escape Room-uitdaging voor 2 tot 5 personen bij TimeTrip in Amsterdam Centrum 52% korting / NuDeal.
Fotoshoot inclusief fotoafdruk en digitaal. Middeleeuwse Escape Room-uitdaging voor 2 tot 5 personen bij TimeTrip in Amsterdam Centrum 52% korting. Nog online voor 0 dagen. 1016 PP Amsterdam. Een middeleeuws escape room spel voor 2 tot 5 personen. 60 minuten spel in authentieke omgeving.
DOPPER
Escape Room Korting 2018 Uitmetkorting.nl.
Escaperoom in de Jordaan: 5999, voor 2-10 personen 52% korting! Geldig tot drie maanden na aankoop, op maandag t/m donderdag. Escape Factory in Amsterdam: 6999, voor 2-6 personen 44% korting! Twee maanden geldig vanaf moment van aankoop inclusief bittergarnituur! Win gratis Escape Room kaartjes!
zelliges
Escapevoucher 20% korting op diverse escaperooms escapetalk.nl.
The Escapist in Amsterdam stelt zich even voor. Wat is een escape room? Hoe schrijf je een review? 5644 reviews van 820 escape rooms op 428 locaties in Nederland, België Luxemburg. Plus 2002 gebruikers die onze community alleen maar beter maken! De zomer is begonnen! En hoe kun je deze nou beter invullen dan met je vrienden, familie of collega's' te gaan escapen? Daarom hebben wij een mooie aanbieding voor je! Koop onze voucher voor 10 euro en krijg tot en met 31 augustus laatste dag die gespeeld kan worden op elke reservering 20% korting bij de meer dan 40 aangesloten escaperooms.
Escape room Amsterdam met 10% korting. Durf jij Room Escape?
Tickets Room Escape Amsterdam. Amsterdam 1 beoordelingen. 10% korting per ticket. Spanning, adrenaline en euforie bij Room Escape Amsterdam! Je hebt een uur de tijd om de wereld te redden. Ben jij een held of blijf je voor eeuwig opgesloten?
Met vrienden naar een Escaperoom? Ga goedkoop! Ticketveiling.nl.
Bieden vanaf 1 De goedkoopste dagjes uit Gegarandeerd lage prijzen Bijkopen voor dezelfde prijs Bepaal zelf je prijs. Escaperoom Ontsnap uit de spannendste escaperooms. Ontsnap binnen de tijd uit een van de thema kamers! De escaperoom is het ideale uitje voor een middag plezier met een groep vrienden. Bekijk hier alle escaperooms met korting.
Escape rooms Groupon.
Tot 50% korting. Escaperoom in Breda. Escape Room Brabant. Escaperoom The Fear. Escaperoom The Fear. Schiedam 198, km. Tot 56% korting. Escaperoom: Zombie Escape A'dam.' Zombie Escape Amsterdam. Tot 52% korting. Escaperoom Trapped in Time. Escaperoom Trapped in Time 197, km.
Escape Factory Tot 49% Amsterdam, NOORD-HOLLAND Groupon.
Als je kiest om beide escaperooms te spelen, moeten die op dezelfde dag gespeeld moeten worden, maar dit kan niet tegelijkertijd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Over Escape Factory. Escape Factory is een nieuwe Escape-Experience in Amsterdam en heeft acht kamers met verschillende escaperoom-spellen.

Contacteer ons

escape room amsterdam sherlocked
escape room amsterdam kinderfeestje
escape room amsterdam 8 personen
horror escape room amsterdam
escape room amsterdam 7 personen
leukste escape room amsterdam
escape room amsterdam kinderen
escape room amsterdam korting
zombie escape room amsterdam
escape room amsterdam oost