Op zoek naar beste escape room amsterdam?

beste escape room amsterdam

14 best escape rooms in the Netherlands.
Here is our selection of Escape Room organisations you should try out. Please note that all the Escape Rooms mentioned can be played by English speakers, but a language adaptation may need to be requested when making reservations. Escape rooms in Amsterdam.
taxi
Beste escape room van Nederland All Escaperooms Nederland.
OVERZICHT VAN ALLE 563 ESCAPE ROOMS IN NEDERLAND! De beste escape room van Nederland 2016. De best gewaardeerde escape room locatie van Nederland is Logic Locks in Amsterdam! Met in totaal 366 unieke reviews behaalden ze een 494, van de 5 sterren.
toiletpapier
Dit zijn de beste escape rooms van Amsterdam. Dit zijn de beste escape rooms van Amsterdam.
Webshop Shirts enzo! De beste escape rooms van Amsterdam. Laatst bijgewerkt op 16 juli 2017. Escape games of escape rooms is één van de populairste dingen om te doen met een groep vrienden tegenwoordig. Cityguys testte de afgelopen jaren verschillende escaperooms in Amsterdam, ontsnapte uit een gevangenis in Rotterdam en deed een City Challenge op de grachten van de hoofdstad. Dit zijn onze favorieten in Amsterdam! Wat is een escape room?
Return on investment
De beste escape room in het centrum van Amsterdam.
Sherlocked Escape Experience. The Architect is een real life spel in het hart van Amsterdam welke je met een groep vrienden of collega's' kunt spelen in een tijdspanne van 60 minuten. Tijdens dat uur bent u opgesloten in een historische kamer en krijgen jullie de uitdaging om je hier uit te Sherlocken met behulp van jullie collectieve intelligentie en creativiteit. Slechts 40% van de groepen is er in geslaagd om elk geheim te ontrafelen en te ontsnappen. Denk je dat je hebt wat nodig is? Lees ons verhaal of boek je spel nu! Aantal spelers: 2 tot 6. Prijs: 119 139 per spel. Beste Escape Game. Sherlocked kreeg nationale bekendheid nadat ze bij DWDD De Wereld Draait Door te gast waren. Ze zijn geroemd om de creatieve benadering en uitstekende uitwerking van het verhaal en de bijbehorende raadsels in de escape room.
wasmachine kopen
Escape Rooms in Amsterdam Escape Room Overzicht.
De locatie van Room Escape Amsterdam is al eeuwenoud. De escape room zit namelijk in een historische munitieopslag in Amsterdam West. Cijfer: 5.9 uit 8 reviews. Escape Plan Wormerveer. Aantal kamers: 1 Capaciteit: 2 6 spelers Minimale leeftijd: 16. Als Spion wordt je vrijwillig met je beste team opgesloten en jou de taak om de aanwijzingen van een voorganger te ontcijferen, de plattegrond te vinden, uit te breken en ondertussen de koffer met uiterst geheime documenten te vinden.
Dé escape room vergelijker All Escaperooms Nederland.
Aantal escape rooms: 6. Capaciteit: 2 tot 24 personen. 1025 WK Amsterdam. Escape uit de wildernisEscape, uit de VoiceEscape, uit de Champions League Escape, met Ancient MagicEscape, door survivalEscape, uit het heelal. Escape Room Kids Amersfoort. Aantal escape rooms: 1.
Top 10 Escape Rooms in Nederland De beste Hoogste cijfer.
Aantal kamers: 1 Capaciteit: 4 8 spelers Minimale leeftijd: 12. De eerste escape room in Nederland met het thema Harry Houdini, de beste escape artiest aller tijden. Cijfer: 9.6 uit 35 reviews. My Escape Club Amsterdam. Uitgelicht Aantal kamers: 2 max 6 p/kamer Capaciteit: 2 11 spelers Minimale leeftijd: 10.
Escape Room van het jaar verkiezing Escape Room Reviews.
The Grand Prix Escape Room Zandvoort in Zandvoort 16%., Runaway Train EscapeTales in Bussum 11%., Judgment Day MyEscape Club in Amsterdam 02%., Beste Escape Room van 2016. Escape Room Veghel. The Prison Cell. The Great Escape Zwolle. Beste Escape Room van 2015.
Beste escaperooms in Amsterdam I amsterdam.
Kies dan voor de andere escape room: Water Flood. De hoofdstad is aan het verdrinken en jij moet de waterpomp bedienen, zodat de stad niet onder de zeespiegel verdwijnt. Beide kamers bevatten bewegingssensoren, ingebouwde computers en special effects die voor een fascinerende ervaring zorgen. Save Amsterdam, Cornelis van Alemadestraat 69 73. Escape World Amsterdam. Met maar liefst negen kamers en zes missies op één locatie, ben je bij Escape World Amsterdam wel even zoet. Ga op zoek naar de moordenaar in Who Killed The Painter, waan je in een horror ziekenhuis in The Hospital, of duik in de sprookjeswereld van Down The Rabbit Hole. Die laatste heeft volgens Escape World Amsterdam het beste ontwerp dat je ooit hebt gezien en met een completion rate van 23%, wordt het zeker geen kinderspel.
De 10 beste escapespellen in Amsterdam TripAdvisor.
Beste escapespellen in Amsterdam, Nederland. Wat te doen in Amsterdam. Escapespellen in Amsterdam. Escapespellen in Amsterdam. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je filters zijn nog steeds actief. Er staan geen spelden in het zichtbare kaartgedeelte. Probeer de kaart te verschuiven of wijzig je filters. Bedankt voor je belangstelling. Deze is functie is binnenkort beschikbaar. Terug naar kaart. Recreatie en spellen. Recreatie en spellen. Game entertainmentcentra 27. Andere recreatie spellen 7. Attracties activiteiten 1. Schilder pottenbakkersateliers 1. De Wallen 4. De Plantage Amsterdam-Oost 3. De Jordaan 2. Het weer in Amsterdam. 3 inch 8 cm. 2 inch 6 cm. 3 inch 6 cm. 3 inch 7 cm. 3 inch 8 cm. 3 inch 8 cm. Meer weer voor Amsterdam. Mogelijk gemaakt door Weather Underground. 1 van 119 Recreatie en spellen in Amsterdam. Komt overeen: Escapespellen. 3 van 119 Recreatie en spellen in Amsterdam. Komt overeen: Escapespellen. 4 van 119 Recreatie en spellen in Amsterdam. Komt overeen: Escapespellen. Escape Room Questomatica, Amsterdam.

Contacteer ons

beste escape room amsterdam
escape room medieval amsterdam
escape room amsterdam 2 personen
amsterdam escape room
escape room amsterdam van diemenstraat
escape room amsterdam 10 personen
escape room amsterdam english
escape room amsterdam centraal
escape room amsterdam jordaan
escape room amsterdam sloterdijk
escape room amsterdam diemenstraat